Als bedrijf wil je professionaliteit uitstralen wanneer je een evenement of netwerkborrel organiseert. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en zo wil je ook muziek die past bij de sfeer die je wil neerzetten. Naast dat Mitch aan de weg aan het timmeren is als Techno DJ en producer heeft hij in de loop der jaren enorm veel muziekkennis vergaart. Van oude klassiekers tot hedendaagse popliedjes, van Lounge tot aan House, Mitch weet wat hij wanneer moet draaien. Met zijn ervaring op festivals en in clubs weet hij het ook in een goede mix tentoon te stellen. 

Emdeka-feat.-LeeKim---Grey-To-Gold.jpg

Armin van Buuren's label

Als producer heeft Mitch muziek uitgebracht bij het platenlabel van niemand minder dan Armin van Buuren onder z'n alias Emdeka. Deze single 'Grey To Gold' heeft al meer dan 600.000 streams op Spotify.

TBR-1.jpg

Muziek curator bij SLAM!

Voor het populaire (dance) radioprogramma The Boom Room bij SLAM! heeft Mitch gedurende twee maanden de muziek geselecteerd en aan elkaar gemixt.

Dancefairwebs.jpg

Spreker in de Jaarbeurs

Tijdens Dancefair 2017 en 2018 heeft Mitch zijn kennis gedeeld door middel van een Masterclass muziekproductie met betrekking tot het produceren van eigen muziek.

Schermafbeelding 2018-06-26 om 12.48.33.png

Tevreden klanten

Dat is het belangrijkste. Muziek op een evenement is een belangrijk onderdeel. De sfeer aanvoelen en daarop inspelen is essentieel.

Xtorm, Seats2meet.com, Hogeschool Utrecht, HC Houten, College de Heemlanden en talloze partciulieren gingen u voor.

Worked for: